Brew Dog – Hoppy Christmas

Skotske Brew Dog er ikke et bryggeri jeg har kendt til så længe, men efter min lokale Superbrugs er begyndt at have den humlede drik som en fast del af deres sortiment til en fin pris, har jeg været fan. I anledning af julen har de udgivet Hoppy Christmas, en “festive pale ale” på 4,2%.

Øllen har en fin let gylden kobberfarve, det ligner en ufiltreret pale ale. Ovenpå øllen ligger et tyndt meget hvidt lag af skum.

I duften er der i klassisk Brew Dog stil en skarp humle. Der er desuden lidt en duft af gran, så det er måske det der er juledelen af øllen. Smagen er der ikke meget at sige om. Det er en god øl til humleelskeren, og igen med et indslag fra noget der minder om gran.

Som jeg har nævnt et par gange er det en øl meget som jeg ville forvente en Brew Dog. Den skiller sig faktisk ikke meget ud fra deres normale øl, og jeg vil nok mest definere den som en Punk IPA, med et lille granindslag. En god øl hvis man er til humle, men jeg synes dog ikke den skiller sig nok ud fra deres andre øl til at jeg kan give den mere end 3 ud af 6 ølglas.

About Jarlskov

Jeg hedder Jesper Jarlskov og jeg er civilingeniør og softwareudvikler med fokus på udvikling til web, sociale og mobile teknologier. Velkommen til min blog om teknologi, softwareudvikling og hvad der sker i mit liv. Bloggen vil bl.a. omhandle projekter jeg diverse projekter jeg følger eller arbejder på, samt diverse ting jeg finder interessante og deleværdige. Jeg håber du findet noget interessant herinde. Jeg blogger desuden også om øl og mad. Jeg kan også følges på: Google+ eller Twitter.
This entry was posted in Øl and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *