Bryggeriet Skands – Lille Gul

Bryggeriet Skands - Lille Gul

Bryggeriet Skands - Lille Gul

Det Brøndby-baserede bryggeri Skands, har brygget denne påskeøl med 8% alkohol, specielt til Kvickly i Allerød.

Der er tale om en flot ravgylden øl, med et blødt hvidt skum, skummet forsvinder dog hurtigt.

Øllen dufter meget sødligt og blomstret, og i både duft og smag fornemmer man at øllen kunne være lavet på en rigtig god honning. Der giver et rigtigt lækkert smags- og kvalitetsindtryk. Øllen har dog samtidig en en god bitterhed der får den til at virke let og forfriskende selvom der er fokus på det søde.

Det søde i øllen giver en god varme på en lidt kold dag, mens det bitre giver et indtryk af noget friskt. Det er altså en rigtig forårsøl til når de første blomster viser tegn på liv, mens vinteren slipper sin sidste magt over temperaturen. Det giver et rigtig godt helhedsindtryk, i en øl jeg godt kunne drikke mere end en af, selvom den høje alkoholstyrke nok ville gøre sit indtog. 5 ud af 6 ølglas skal den have.

About Jarlskov

Jeg hedder Jesper Jarlskov og jeg er civilingeniør og softwareudvikler med fokus på udvikling til web, sociale og mobile teknologier. Velkommen til min blog om teknologi, softwareudvikling og hvad der sker i mit liv. Bloggen vil bl.a. omhandle projekter jeg diverse projekter jeg følger eller arbejder på, samt diverse ting jeg finder interessante og deleværdige. Jeg håber du findet noget interessant herinde. Jeg blogger desuden også om øl og mad. Jeg kan også følges på: Google+ eller Twitter.
This entry was posted in Øl and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Bryggeriet Skands – Lille Gul

  1. Pingback: Påskekavalkade 2012 -

  2. Pingback: Ølnoter: Munkebo, BeerHere, Evil Twin, Halsnæs, Brains, Ørbæk, Kølster, Vendia osv.

  3. Pingback: Skands - Julerød -

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *