Evil Twin – Christmas Eve

Evil twins bud på årets juleøl er deres christmas eve. En imperial stout på 10% som nok vil passe sig godt til juleaften… sent, når man skal fejre at juleræset endelig er overstået.

Da det er en stout er øllen som forventeligt sort som natten, og bærer en diskret, men flot, brun skumkrone.

I duften afslører øllen nogle rare sødlige brændte noter, samt en tyk mørk chokolade. I smagen træder især chokoladen i kraft, akkompagneret af nogle lidt skarpe krydderier der også tilføjer noget bitterhed.

Det er i bedste vinterstil en god kraftig øl, chokoladens sødme giver blødhed og et indtryk af en kraftig øl, mens skarpheden i krydderierne giver noget afrunding i smagen. Alt det, sammen med den høje alkoholprocent, som selvfølgelig ikke kan smages, men dog mærkes, giver en øl der virkelig lader dig slappe af og lade julefreden sænke sig. En øl lige efter mit hoved, giver 5 ud af 6 ølglas.

About Jarlskov

Jeg hedder Jesper Jarlskov og jeg er civilingeniør og softwareudvikler med fokus på udvikling til web, sociale og mobile teknologier. Velkommen til min blog om teknologi, softwareudvikling og hvad der sker i mit liv. Bloggen vil bl.a. omhandle projekter jeg diverse projekter jeg følger eller arbejder på, samt diverse ting jeg finder interessante og deleværdige. Jeg håber du findet noget interessant herinde. Jeg blogger desuden også om øl og mad. Jeg kan også følges på: Google+ eller Twitter.
This entry was posted in Øl and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *