Herslev Bryghus – Stjernebryg

Herslev Bryghus - Stjernebryg

Herslev Bryghus - Stjernebryg

Selvom julen som bekendt for længst er overstået, skal det denne gang skal det handle om Herslevklassikeren Stjernebryg på 8%.

Som juleøl er bedst er det en mørk øl, her med et flot rødt skær.

Øllen er brygget på 6 forskellige malte, hvilket nok er med til at give den runde smag, og får den søde smag fra restsukkeret til at virke blødere og mere behageligt end hvad man normalt oplever i øl med ekstra sukker.

Øllen er sødlig som de fleste juleøl, og den fede mundfylde får det til at fungere ret godt. Lidt ekstra julet bliver det med de julede krydderier der bidrager med ekstra smage. 4 ud af 6 ølglas herfra.

About Jarlskov

Jeg hedder Jesper Jarlskov og jeg er civilingeniør og softwareudvikler med fokus på udvikling til web, sociale og mobile teknologier. Velkommen til min blog om teknologi, softwareudvikling og hvad der sker i mit liv. Bloggen vil bl.a. omhandle projekter jeg diverse projekter jeg følger eller arbejder på, samt diverse ting jeg finder interessante og deleværdige. Jeg håber du findet noget interessant herinde. Jeg blogger desuden også om øl og mad. Jeg kan også følges på: Google+ eller Twitter.
This entry was posted in Øl and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *