Skands – Julerød

Julerød er endnu en øl i bryggeriet Skands’ specialproduktion til Kvickly i Allerød, den er altså i familie med Skands Lille Gul som jeg anmeldte i påsken. Denne gang er der tale om en belgisk inspireret øl med 5 forskellige malte, samt stjerneanis. En øl på 9%.

Øllen er flot nøddebrun og ufiltreret, og bærer en lækker skumkrone i let brunlige nuancer.

Duften i øllen domineres af en ret skarp lakrids, fra stjerneanisen, og det er denne skarphed der sammen med en del sødme også findes i smagen.

Blandingen af det søde og anisen giver en god fornemmelse af en klassisk julebryg, men det er lidt for meget af det hele til min smag. Dog hjælper den høje alkoholstyrke med at gøre øllen noget blødere. Det hjælper lidt, men gør dog stadig ikke øllen til en topscorer, den må nøjes med 3 ud af 6 ølglas.

About Jarlskov

Jeg hedder Jesper Jarlskov og jeg er civilingeniør og softwareudvikler med fokus på udvikling til web, sociale og mobile teknologier. Velkommen til min blog om teknologi, softwareudvikling og hvad der sker i mit liv. Bloggen vil bl.a. omhandle projekter jeg diverse projekter jeg følger eller arbejder på, samt diverse ting jeg finder interessante og deleværdige. Jeg håber du findet noget interessant herinde. Jeg blogger desuden også om øl og mad. Jeg kan også følges på: Google+ eller Twitter.
This entry was posted in Generelt. Bookmark the permalink.

One Response to Skands – Julerød

  1. Pingback: Julen er øllenes tid -

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *